Contact, Visiteren en Route

 Belangstellenden

Voor meer informatie of om zich aan te melden kunt u contact opnemen met de voorlichter van Silentium via secretaris@logesilentium.nl . U bent ook altijd welkom op een Avond voor Belangstellenden.Visiterende vrijmetselaars / Visiting Brethren

Visiteurs worden verzocht zich tijdig aan te melden bij het secretariaat op secretaris@logesilentium.nl

Visiting Brethren please send an e-mail to: secretaris@logesilentium.nl

Dresscode bij Open Loges:

Rokkostuum of smoking, eventueel donker kostuum.

Dresscode bij comparities:

Smart-casual.

Adres logegebouw

Choorstraat 16a
2611 JG Delft

Het loge gebouw opent om 19:15 uur.
We starten om 20:00 stipt. De toegang tot het gebouw wordt dan gesloten.

Parkeren

Er is geen mogelijkheid tot parkeren in de straat van het logegebouw. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid bevindt zich op ca. 300 meter afstand, in de garage aan de Phoenixstraat of in de ruimere nieuwe Prinsenhofgarage. Ook kunt u parkeren op de Paardenmarkt of in de Marktgarage.

De ingang van de Prinsenhofgarage is aan de noordzijde aan het einde van de Wateringsevest. Als u vervolgens parkeert bij de uitgang ‘Singelstraat’ kunt u in de kortste lijn over het Agathaplein, langs de Oude Kerk naar Loge Silentium lopen.

Tip: voor de Prinsenhof- en Marktgarage kunt u momenteel een speciale avondkaart krijgen tegen gereduceerd tarief! U parkeert dan de hele avond voor € 12,50.

Wilt u iets of iemand voor de deur afzetten, dan heeft u daarvoor in verband met de autoluwe binnenstad een (gratis) ontheffing nodig.

Plattegrond